Helgen som gått

Oj, jag glömmer bort att jag har börjat blogga igen! Därför händer det inte så mycket här.... Hihi sorry. :)  

Men men, måndag igen. Det har varit en grym helg faktiskt. Började bra med skräckfilmskväll hos Haninini tillsammans med Hannis mor och syster samt Jullan. Vi såg Last house on the left, den var bra faktiskt lite väl obehaglig kanske men ändå bra. Julia flög upp i knät på mig både en och tre gånger haha.. Den var väldigt verklighetstrogen och obehaglig och påminde rätt så mycket om Funny Games (som jag ALDRIG vill se igen... Mådde dåligt i en vecka typ efter att ha sett den.. :P).

I lördags firade vi Hannas 20-årsdag med tjejmiddag och sen fest hemma hos henne. Det blev väldigt lyckat tycker jag, hade i alla fall skitkul! Blir nästan altid lyckat när typ alla man gillar är på samma plats och så lite alkohol förstås... ;) Tack Haninini! ♥


Igår hände inte så mycket, seg och trött bara. Erik och Jag försökte se Sunes Jul men vi somnade bägge två efter typ en kvart... Jullan kom sen och vi låg i sängen hela dagen och kollade på tv. Skönt ändå. :)

Idag är jag mest avundsjuk på mamma och Mange som befinner sig i New York, kul för dem... Haha nej ska ine vara bitter, inte inte... Ska bli kul att se bilder sen iaf. ;)

Jag och Verran


Angie, Verran, Annelie, Me, Jullan och Anna


Födelsedagsbarnet Haninini ♥


Kommentera!

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow Mary in Åre
Trackback
RSS 2.0