De tre vännerna och Jake


Idag har jag varit och ätit lunch med mina gullisar <3. Jolle, Jacob och Astrid. Vi har varit kompisar sedan 6an vilket är rätt länge tycker jag. Det var så kul att ses igen nu när alla är och pluggar på olika håll, hoppas att det inte dröjer så läng till nästa gång.

Efter lunchen gick jag och Jolle lite på stan. Vi köpte lite små saker och pratade om framtiden. Någonting ska vi hitta på, kanske drar jag och bor hos Jolle ett tag i gbg eller så drar vi till thailand eller nått annat kul, det finns så mycket vi vill göra. Men först ska vi plugga klart. Var mys iaf, har saknat min babe.


Idol


Sitter och tittar på Idol. Måste säga att jag är lite besviken på årets startfält. Tycker att det är rätt svagt i år om man jämför med tidigare år. Alice har en fin röst men är inte tillräckligt framåt tycker jag. Erik sitter och sjunger med till Robin E så jag gissar att han hejar på honom min favorit hittills ikväll är i alla fall Kevin!!

Idas små förråd

Jag älskar att sitta brevid Ida och jobba! Hon har alltid små förråd med smaker som man kan knapra på när man blir sugen. :)

   

Det är krig

Dag före röd dag och det innebär halvdag, niiice. :) Ska förmodlien käka lunch med Jakie och Jolle efter jobbet, om Jakie har vaknat, det vet man aldrig! ;)

Ikväll skulle Erik kommit till mig och käkat middag och så men efter mitt inlägg om fjärrkontrollen och det har han börjat argumentera emot om ALLT, nu ger han sig inte i första taget. Så nu tvärvägrar han att komma. Om vi ska ses så måste jag komma till honom. Trots att vi varit där hela veckan och jag imorse släpade med mig alla mina grejer för att vi skulle va hos mig. Jag är lite ställd måste jag säga. Jag visste att jag skulle få äta upp det här efteråt!! (Jag undrar om det är såhär det är att vara Erik och handskas med mig??)

Så nu är frågan. Ska jag ge med mig nu bara för att han bestämt sig för att vara lite tjurig? Hmmm... tåls att klura på lite. Är lite nyfiken på att sätta emot, bara för att se vad som händer.

Ja ja, små bekymmer men som är lite kul att reflektera över...


Om jag gör det här "tjuriga" minen brukar han ge med sig...


Snö, OH NO!!

Varje nyhetssändning på radion idag har det pratats om snökaoset som snart kommer att nå oss, som om det vore någon slags nyhet. Varje år när första snön kommer blir det kaos! Tunnelbanan står still och bilköerna är oändliga.

Jag fattar inte riktigt, det är liksom ingen nyhet, eller? Staden är i chock!! Öööööööh det faller små vita konstiga flingor från himlen, vad ska GÖRA?!????!!

Riktigt så är det ju inte, vi vet att någon gång under hösten så kommer första snön, vi VET ju det, då kan vi väl förbereda oss på det istället för att låtsas att det vore någonting som ALDRIG hänt förut? Sätt på vinterdäcken för sjutton!

Det är faktiskt lite komiskt när man tänker på det.

Bonde söker fru vs. Simpsons

Alltid, varje kväll jag och Erik ska se på tv så blir det fight om fjärkontrollen. Vi kan bara inte komma överens. Igår var det Bonde söker fru vs. Simpsons. Ni kanske kan gissa vem som ville se vad?

Det börjar alltid med fas 1, fight a la fight, slag och sparkar, nej inte riktigt så men den som är starkast vinner och det är ju naturligtvis alltid Erik, jag har ju inte en chans! Butter sätter jag mig på stolen för jag vägrar sitta bredvid honom, nu är jag tjurig och vem vill fajtas med en tjurig Maria? Förmodligen ingen.. Här börjar fas 2. Argumentation!

Ord står mot ord, argument mot argument, men här är jag starkare! Jag lägger fram mina argument, pang pang pang! Svart på vitt. Erik vill bara se på Simpsons för att han hatar Bonde söker fru, inte för att han egentligen vill se på Simpsons. Klart jag vinner. Det blir Bonde söker fru.

Det roliga är att under programmet ställer Erik flera frågor om programmet och verkar faktiskt intresserad, tills jag frågar "Erik, gillar du Bonde söker fru?" Han stelnar till som tagen på bar gärning, jag ser hur han tänker och efter en stund fnyser han, "Neeej, klart jag inte gör......"  Eller vågar han bara inte erkänna? :)

Stövel

Här är mina nya stövel som jag köpte i går. Varma med gosigt ludd inuti. En bra budgetvariant från DinSko. :)

Det är mycket man vill när man inte kan. Jag hittade säkert fem par skor jag ville ha igår, vill ha nya kläder, en ny klänning, jag vill sola. Men man måste vara sparsam när man inte har några pengar... Inte så kul dock.

När plugget är slut och jag har en lön att leva på så ska jag fasiken köpa en ny klänning och sola och göra vad jag vill!

DinSko

-1 med Stockholm

En sak som är minus med Stockholm.

Morgon- och eftermiddagsrusningen.

Inte kul. Man kliver på tunnelbanan, OM man kommer in, det är nämligen inte alltid man gör det och gör man det så får man stå som packade sillar för GLÖM att det finns sittplats!

På eftermiddagen lukar det svett och äckel i alla vagnar och man är trött efter jobbet och vill bra sitta i lugn och ro och läsa men nej, går oftast inte. På morgonen luktar det oftast gott i vagnarna. Det luktar parfym och schampoo och alla är fräscha. Men efter en stressig arbetsdag är det inte riktigt detsamma...

Det är höst i Stockholm och tågen är ofta inställda och försenade. Varför? Det är halt och ligger löv på spåren. Lovely. Som varje höst, ingen nyhet direkt.

Plus till Åre och lugnet när man går till skolan.


Lite uppdatering

Jaha, då har det tydligen kommit snö i Åre, så fort man lämnar så kommer den.. Kul för dom som är där i och för sig. :)

Jag har det grymt i Stockholm, kände direkt när jag klev av tåget i Stockholmsnatten att jag är hemma!! :) I lördags lirade jag match och vi vann, riktigt grymt, så nu vandrade vi upp lite i serien. Efter käkade vi middag hemma hos mig, trevligt trevligt.

Idag gör jag min andra dag på louder. Jag, Tor och Ida från min klass är här och jobbar med Winter Jam som kommer att hållas på Stadion den 22 november. Jag är volontäransvarig så känner du att du tycker Winter Jam är en cooool grej och känner för att jobba lite, ring mig!! :)


Här sitter jag, Tor och Ida och jobbar. :)

Vad hände med planen?

Igår skulle jag och erik äta på fin grekisk restaurang och bowla för att lite fira vår två-årsdag. Vi är alltid bra på att göra bra planer men det bli aldrig som vi planerat... Det slutade med att vi käkade en snabb måltid på Tacobar i Solna Centrum och resten  av kvällen spenderade vi i Viksjö för att titta på innebandy..
Mysigt? Njaaeee.. Lite.

Nu ska jag snart i väg och spela innebandymatch! Kul, var läänge sen!!
:)

Mitt i natten

Klockan är tre. Har jag sovit nått? Njjaae,, typ inte, Kanske tjugo minuter allt som allt. Den är bra! :) 

Vi har precis lämnat Uppsala där Emelie och Anna hoppade av så nu är det inte långt till Stockholm. Skönt. Snart är jag hemma.

En vis dam

Nu vet jag varför dom hade små nallar på kuddarna. Hon samlar på nallar, tanten. Dom är påväg för att gå på Nallemässa. Kunde inte låta bli att tycka att det var lite gulligt. Ett intresse att ljusa upp livet lite med, som hon sa.

Jag gillar det.

Hon tycker inte heller att man ska sluta göra roliga saker bara för att man är gammal och lite skrupplig. Det tycker jag hon har helt rätt i!

Lev livet medan du kan!
:)

Katt och hund

Jag sitter på tåget nu, jag vet inte om jag gillar det lika mycket som jag först sa...
Det började rätt bra. Jag och Anna konkandes på våra astunga väskor, kommer fram helt slut till stationen. Vi går på tåget och börjar leta efter våra plaster och kikar in i en liten kupé med glasdörrar där det sitter en kvinna med en gigantisk stor vit hund, som jag först trodde var typ en isbjörn.. Aa just det, plats 71 och 72, där inne ska vi sitta.. Hm ska vi sätta oss ute hos Emelie så länge och hoppas att det inte är fullbokat?? Helt klart!

Efter ett tag kommer konduktören och meddelar att tåget faktiskt är fullbokat och vi får gå tillbaka till våra plaster. Det visar sig att både kvinnan och hunden (som för övrigt tar upp halva kupén) är riktigt snälla och det känns rätt bra.Vi sjunker ner i varsin stol och sätter på våra Ipods och har det rätt skönt, än så länge...

Vi rullar in i Östersund, det är här det börjar.
Tåget stannar in och det blir tyst, tyst och lugnt. Dock varade inte tystnaden länge...
Vi hör stök och bök och krångel om rulatorer ute från korridoren, säg inte att dom ska in hit, säg inte att dom ska in hit.


Med en SMÄLL flyger dörren upp. "Här är det!!" skriker tanten.

Isbjörnen stönar lite oroande och det gör vi med men ler tålmodigt med påklistrade leenden.. Väska efter väska konkas in och "Nu ska jag bara hämta min man..." säger tanten. Mannen kommer stapplandes in och jag är rädd att han när som helst ska ramla omkull.. "Och så ska jag hämta Charlie...". Vi hör ett misstänkt jamande utifrån korridoren och kvinnan med hunden frågar oroat om det var en katt vi hörde. Jag och Anna säger att, ja tyvärr, det var nog det. Tanten kommer tillbaka och praktiskt taget slänger in buren med den stackars katten som tydligen heter Charlie. "TYST Charlie!!!!" Hon bökar och stökar och klagar och packar upp täcken och kuddar med små nallebjörnar på till sin man. "TYYST Charlie." Mjaaaaaaaau. "Tyyyyst!" Hon packar upp en till liten kudde med små nallebjörnar på och lägger den på Charlies bur, "Jag ska sova på Charlie jag!".

 

Vid det här laget spritter skrattet i kroppen och jag är tvungen att gömma mig under polokragen..


Alltså det här är bara för knäppt.

 

Jag vänder mig åt andra hållet och tittar ut i korridoren där tanten har blockerat hela korridoren med deras rulatorer och en familj har enorma problem med hur de ska få förbi sina väskor. Det går inte att lyfta över eller flytta på rulatorerna, eller? Det tåls tydligen att divideras om en låång stund.


När alla slagit sig ner och tåget börjar rulla från Östersund börjar tanten prata med kvinnan med hunden om alla hundar som hon har haft och vilka mediciner den har ätit och jag känner hur tålamodet börjar tryta. "Bistron?" undrar Anna och jag är inte sen med att haka på. Så här sitter vi nu. I Bistron.

Vilken underbar resa. Bara 6 timmar kvar. Lovely.
En natt med SJ

I morgon bär det av till Stockholm.
Av någon anledning så ser jag fram emot tågresan. Sitta där under en filt och äta godis och lyssna på Liza Marklunds nya bok i Ipoden, en hel natt. 
Nio timmar på ett tåg. 
Jag gillar det.
Jag gillar tåg.  
Kommer att vara framme i Stockholm kvart i fyra på morgonen, fem över fyra går nattbussen så det blir till att kuta!...

I morgon ska vi laga mat utomhus tillsammans med hästtjejerna, ska bli spännande. Leka lite vildmark. Jag undrar vad vi ska laga och hur? Wångenarbetet del 1 ska vara inlämnat klockan fyra, skönt, är liiite lagom trött på Wången.... Vi kommer även att få tillbaka tentan som vi gjorde förra veckan. Snälla säg att jag klarade den!!

Två år

I dag har jag och Erik varit tillsammans i två år, det känns länge. På fredag kommer jag hem till dig gose. ♥


♥ ♥ ♥ ♥

Lunchbjudning

Idag hade vi äran att få kila ner till Restaurangskolan i Åre skola och käka lunch! Eftersom att vi är en sådan bra och trevlig klass så ville dom bjuda oss på lunch idag... Eller så ville dom bara ha några att öva på, förmodligen det senare.. Det var i alla fall nice, vi satt ute runt elden i solen och åt pyttipanna med stekt ägg och grönsaker. Gott. :)Greeeeys

Okej, jag är fast i sjukhusserie-träsket. Grey's Anatomy. Ida har alla avsnitt typ och jag plöjer. :) Hej hopp jag är nörd. Ska gå och lägga mig i sängen och se lite mer.
Mamma jag tror du skulle gilla den här serien. Ny vecka och nya utmaningar!

Idag är det måndag, IGEN! Det känns som det bara är måndag, torsdag, helg, måndag torsdag helg. Tiden går sjukt fort.

Idag fick vi ytterligare ett projekt. Denna gång från Skistar. Under lucia-helgen är det Skidtestarhelg här i Åre, där man bland annat får prova skidor. Men det kommer även att vara en helt fantastiskt och sjukt bra modevisning, som inte helt oväntat ska planeras och genomföras och eventeleverna, alltså vi! Den här gången är vi inte bara 6 tjejer utan hela klassen, och vi ska dessutom själva agera modeller. Jag är med i PR-gruppen och vi ska sköta all marknadsföring och liknande. Vi ska göra affischer och flyers och planera guerillamarknadsföring som vi sedan ska genomföra. Spännande!

Inget planerat för lucia? Dra till Åre och Stjärntorget och prova årets skidor och spana in en grym modevisning!Såhär såg det ut på Stjärntorget igår när jag var ute och gick. Mickan kommer du ihåg när vi stod här i vårt lilla tält och kokade fondue och skrattade ikapp? :) Det var tider det, ser inte lika kul ut idag när snön inte finns där.

Fika-mys i Undersåker

Kvällen igår blev lyckad! Bowling och pingis, jag gillar bowling, det är kul. :) Ännu roligare när det är gratis.

Idag har jag varit ute och sprungit och sett ett grymt spännande dubbel-avsnitt av Greys Anatomy. Det är förövrigt min nya serie som jag följer slaviskt... nästan.

Snart ska vi åka till Undersåker, till Emma och Icka där vi är bjuda på fika, ska bli mys!

Lycka till ikväll tjejer, spöa Farsta!!


Frisör drop-in i källaren

I dag på eftermiddagen har vi lekt frisör drop-in i våran källare. Våran kompis Tess, frisör-Tess har klippt oss. :) Skönt att klippa bort allt slitet gamalt hår.

Nu ska vi snart gå till Holiday och bowla och spela pingis!

Ha en kul kväll alla!


Fredag

Hej hej hallå allihopa!
Idag är det fredag, igen.
Helg för vissa av oss, t.ex de som pluggar event i Åre! Fan vad jag älskar att vi bara går i skolan mån-tors, grymt. Men vi har faktiskt varit duktiga idag och suttit på bageriet och jobbat med Wången-arbetet och vi har faktisk kommit rätt långt. Känns bra!

Bara några dagar kvar sen drar jag hem till sthlm, jag längtar faktiskt, en hel del till och med. Jag ska ha praktik i två veckor på ett företag som heter louder, kan inte berätta så mycket mer just nu men jag återkommer om detta, det kommer i alla fall att bli kul!

Förutom att leka praktikant så ska jag träffa familjen, gå på bio med familjen, träffa Erik, äta middag med Jennifer, Emma och Carro, spela innebandy, träffa Melan, hänga med innebandytjejerna, se film med lillebror, middag med släkten(?)....
Oj hur ska jag hinna med allt detta?! Aja, bara man har viljan så klarar man allt man vill.


Jag och Jullan "bråkar" innan match. Saknar! :D


Jag och Melan på Faaster Haaarder Scoooter Safari. :)


Retorik

Idag i skolan hade vi en föreläsning om retorik! Jäkligt intressant. Det är mycket man känner igen och en del nytt. Vi fick mycket bra tips. Det är alltid bra att veta hur man är en bra talare och hur man får folk att lyssna.
Bra grej!

Jag har precis ätit en grym hemlagad tomatsoppa med fetaost och basilika kesella.
Bra grej!


Miss Neggy-Peggy

Jag har absolut inget kul att skriva idag. Regnet öser ner som aldrig förr, vilket i och för sig inte är helt sant för det regnar som aldrig förr VARJE dag här uppe... Termometern visar sådär 3-5 grader sådär lagom, tråkigt varmt/kallt... Inte tillräckligt kallt så att regnet kan förvandlas till metervis av snö och inte tillräckligt varmt för att kunna vara ute och tycka att det är skönt.

"Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder!" In my aaaaass. Det finns inga dåliga kläder bara dåliga väder....

Det är disigt, det är mulet, det är dimma, det är regn. Det är höst i Åre.

Ännu bättre.
Tenta!
Tenta på Torsdag.
Marknadskommunikation.
Ångest med stort Å.
Första tentan ever.
Hur ska det gå!?!?!

Efter regn kommer solsken,
efter tö kommer snö.

Ge mig solsken, ljus och snö,
annars kommer jag att dö.

Okej så illa är det kanske inte... Nästa vecka åker jag till huvudstaden. Jag åker till Stockholm. Jag åker hem. Jag hoppas att det är en fin och färglad höst hemma. :)


Milstolpar och WBS.....

Gaaah nu orkar jag inte mer... Håller på med planeringen av mitt bröllop. Neej inte mitt egna, ett påhittat. Har gjort en milstolpeplan och har nu fastnat på WBSen och orkar inte tänka mer.. Bläääääääää.

Förstår ni? Neeej inte jag heller...

Ambitiös lördag

Känner mig sjukt ambitiös just nu. Det är lördag i dag. Vet ni var jag är? Jo i skolan, på en lördag. Tänkte att här kan man inte göra något annat än att plugga, men så hamnade jag här i alla fall. Jaja, pluggar definitivt bättre här än hemma där det finns massor av annat kul att göra. :)

Imorse jobbade jag frukost på Holiday Club, är sjukt trött. Det var typ 650 gäster som gärna ville äta frukost samtidigt, alla på en gång!! Så det blev stressigt. Det som är bra med det är att tiden går fort..

Erik ringde nyss från hallon och sa att damerna leder med 3-0. Vad glad jag blev,  håll i det nu brudar!!!!!!


Back to böckerna...


Maria är glad i Åre

Vilken bra dag det är idag tycker jag! Är på sådär härligt humör och känner mig riktigt glad. :)

Startade dagen med en långpromenad och åt sedan en grymt god frukost med melon och grejer. Niiice. Jag och Ebba har gjort vitchoklad-pannacotta som vi ska äta i kväll. Annas pappa är på besök och han ska bjuda oss på middag, coq au vin till och med, ska blir spännande. Vad jag vet har jag aldrig ätit det förut. I alla fall tänkte vi att vi skulle stå för efterrätten. Sagt och gjort.

Ebba och jag har varit hemma själva typ hela dagen och verkligen försökt att plugga. Det har väl gått si sådär vill jag nog påstå, jag har så mycket energi så jag kan inte sitta still och lära mig saker. Jag vill springa upp på berget och ner och sen upp igen!! Eller springa en liten runda i alla fall.. Kanske inte ska ta mig vatten över huvudet...

Förresten, jag och Ebba köpte varsin fin lila fleece-pläd på ICA för 44.90. Vi tyckte det var ett kap. Hihi. :)

Den gör sig grymt bra på min säng tycker jag. :)

Yoghurt efterätt med bär och choklad

Ikväll har jag gjort min super goda och inte allt för onyttiga efterrätt! Jag blandar lätt vanlijyoghurt med frysta bär och tar en mörk chokladbit med hög kakaohalt till. Suuuper gott och inte så onyttigt. :)

Nu är det helg! :)Det är godare än vad det ser ut på bilden...:)

Holiday Sports Club

Jag är numera stolt medlem i Holiday Sports Club! Ynka hundra spänn på ett år och då har dom en hel del att erbjuda! En gång i veckan är det vatten-yoga och innebandy. Grymt, inte helt fel att lira lite korpen innebandy. :) Sen får man halvra priset på bowling och äventyrsbadet och massa rabatter i sport baren och på SJ. Nice!

Vinter på ingång?

Såhär ser det ut på skutan idag, som en riktig vinter dag! Hoppas att snön kommer ner till byn snart också. :)


Foto: Skistar

Plugga plugg plugg

En lång dag börjar lida mot sitt slut. 

Pluggstressen ligger som en ond djävul i hörnet och bara väntar på att vi ska släppa böckerna för en sekund för att då knacka oss på axeln och locka fram det där dåliga samvetet som lurar där inne... Suck.

Det är mycket nu men vi ska klara av det, se så flitiga vi är! Jag har förresten varit ute och sprungit idag, skönt. :)
Till Pappi och andra intresserade med för den delen..

Jag ska svara på lite frågor du har nu. :) Det är bra med extrajobb! Efter lite räknande kom jag fram till att jag får jobba en hel del innan det överstiger CSN-gränsen, great!

Första tentan har vi på torsdag nästa vecka, den 16e i marknadskommunikation. Sen kommer en projektledningstenta snart också.

I marknadskommunikationen håller vi nu på med ett projekt som heter "Ett nytt Wången" där vi i grupp ska arbeta fram en ny marknadsplan för Wången. Vi ska göra nulägesanalys, formulera ett realistiskt mål för Wångens verksamhet de närmaste tre åren och välja strategi för vårt marknadsföringsarbete med "Ett nytt Wången". Kul! :)
Wångens hemsida. (som jag mer än gärna gör om, den är inte jätte snygg...)

I projektledningen har vi börjat med ett individuellt projektarbete. Jag ska planera ett bröllop med allt vad det innefattar. Idag har vi gjort en projektplan på våra arbeten. Du vet, SWOT-analys, kravspecifikation, intressentanalys, mål och syfte och allt det där som du är så haj på pappa. Det är kul!


Här är vi på väg till Wången i de snygga Campus Åre bilarna. ;)

Höst i Åre?

Fy sjutton vad det blåser ute nu. Fönsterrutorna skakar och till och med fåglarna kan inte stå emot utan blåser i väg. Är det så här det är när det är höst i Åre? Fem dagar i rad nu har det blåst och regnat konstant. Usch usch.

Nej, nu måste jag plugga. Har marknadskommunikations-tenta nästa vecka och det verkar dumt att kugga den.. :)Drama i lilla Åre

Visst händer det även här i lilla byn Åre. Ett bankrån har ägt rum i dag.
Jag ser framför mig dramat och rubriken-  "Handelsbanken - RÅNAD". Plötsligt minns jag att jag såg några polisbilar i morse när jag gick hem från tåget efter att ha släppt av Erik, tyckte det var lite konstigt för det är inte ofta man ser polisbilar här. Hade jag vetat då att det var ett bankrån på g hade jag definitivt lagt benen på ryggen och sprungit hem och låst dörren. Eller inte...
Man har ännu inte hittat rånarna men letar fortfarande...Och nej, det var inte jag, trots att man är fattig student...

Läs en artikel i ÖP här.Bild från ÖPs hemsida


En mysig helg

Och så var det söndag kväll, igen. Idag vill jag inte att det ska bli måndag för då ska Erik åka hem. Det har varit så skönt att ses igen, visserligen dröjer det inte så länge innan jag kommer hem till Stockholm men i alla fall. Det har varit grymt tråkigt väder så det har inte varit så kul att vara ute. Däremot har det kommit en hel del snö på berget vilket är kul och den kryper längre och längre ner i backarna och vem vet, snart kanske även byn blir vit. :)

Igår var jag och Erik och bowlade på Holiday, det var riktigt kul faktiskt! Ett tag var Erik lite orolig över att jag skulle vinna över honom men han vann rätt stort till slut. Tur var väl det, annars tror jag vår kväll hade varit rätt förstörd med tanke på hur dålig förlorare vissa av oss är punkt punkt punkt..... :)

I morse kilade jag iväg några timmar för att agera frukostvärdinna åt en massa norrmän på Holiday Club, det blev en heeeel deeeel disk att plocka och brickor att bära, har lite småont i axlarna... Men det är nice att ha ett jobb. :)

I kväll har jag och Erik ätit en riktigt god middag på Broken, riktigt god. Man får alltid så mycket mat där så man blir alltid sjukt mätt. Nu bli det film, sista kvällen. I morgon är det tillbaka till verkligheten och tenta-plugg som gäller....

Tjaaooo!!
Mitt bowlingproffs

Regn regn regn..I går kom Erik! Äntligen. :)
Tyvärr är det uselt väder. Det blåser och regnar som aldrig förr, inte kul. Dessutom ska det tydligen hålla i sig hela helgen så det lär inte bli någon toppbestigning för mig och Erik, kanske till hans lättnad? :)

Jag och Anton hittade ett Trivial Pursuit i källaren i skolan i morse som vi tänkte låna hem till huset. Så idag blir det med största sannolikhet en inomhus dag med spel, brasa, varmchoklad och marshmallows. :) Mys-pys.
RSS 2.0