Gbg över dan, försenat tåg och missad bio

Dagens uppdrag var att köra ner en bil till Bananpiren i Göteborg, vilket gick väldigt bra! Det var lite segt och tråkigt att sitta ensam i bilen men jag såg fram emot kvällen då jag (som jag längtat efter lääänge) skulle se Sex and the City-filmen med Jolle och Astrid vilket fick tiden att gå lite snabbare. Men jag kom i alla fall fram i god tid så jag till och med hann med lite fönster-shopping i Nordstan. :)
Tio minuter senare innan tåget ska lämna Göteborg C sitter jag på tåget. Klockan går och går och går men vi åker aldrig. Det går en kvart, en halv timme, en timme, en och en halv... Allt dom berättar är att "Vi har tekniskt fel och återkommer när vi har mer information..." Tack för femte gången, då vet vi....
Två timmar senare lämnar vi äntligen Gbg, men då är det för sent, jag inser att jag med god marginal kommer att missa dagens höjdpunkt, bion. Suck och SUCK, kvällen är förstörd.

Lite gladare blev jag dock när jag kom hem och såg att mina jordgubbar i rabatten har börjat mogna. :)
Nu ska jag se på Sex and the City hemma istället och Erik lovade dessutom att gå med mig och se den sen.
Natti!

m

Dålig uppdatering............

Usch och fy på mig för en så dålig uppdatering!!
Just nu befinner jag mig på Blidö, vi firade nämligen morfar igår som blev 70. Men snart bär det iväg hemåt.
Imorgon styr jag kosan mot Göteborg för att lämna en bil och sedan ta tåget hem, inte allt för kul kanske?...

Jag har ju förresten hunnit med att vara i Italien också med Erik och hans familj för att hälsa på kusiner, jätte härligt var det. Meeeen fy vad italienare är USLA på att köra bil, är det överhuvudtaget någon av dom som har körkort?! En sak som är säker är i alla fall att trafikregler är någonting som ingen Italienare vet vad det är......

Åh vad mys!

Idag gick jag och Jolle upp tidigt, klockan 6 för att bege oss till Centralbadet för ett frukostbad! SÅ MYS. Vi badade bubbelpool, simmade och bastade ångbastu. Efter dett högg vi in på en väldigt god frukost buffé. En grym start på dagen och kul att äntligen få vara med Jolle som har varit borta läääänge!! :)

Imorgon åker jag till Italien med Eriks familj för att hälsa på släktingar, hej så länge!!

RSS 2.0