En Juldag och en Annandag

Bästa bakismedicinen, helt klart! En stor, kall cola med massor av is, finns inget jag är mer sugen på än cola light dagen efter.. Ta den, stoppa i ett sugrör, öppna fönstret lite, bädda ner dig under täcket, ladda DVDn med Sex and the City och förflytta dig inte på resten av dagen. Du kommer må toppen!! Om jag hade spenderat dagen så hade jag nog mått toppen nu, så var inte fallet. Oh no. Jag och lillebror Mange drog vid lunchtid in till city för att handla upp våra julklappspengar.. Fattar inte varför för jag lovar mig själv varenda år att inte utsätta mig för mellandagsrushen ett enda år till, jag blir liksom galen på alla människor som bara är överallt och drar och sliter i de stackars kläderna. Ska man in, ska man hänga på låset och köra sitt eget race innan hela staden har vaknat.. Trots allt lyckades vi göra lite fynd men var lagom trötta, hungriga och griniga när vi kom hem, men vi höll i alla fall sams. :)

Kvällen igår spenderade jag på Café Opera, personligen inget ställe jag gillar men alla skulle ju dit så varför inte, jag hakar väl på! Petter och Jake hämtade upp mig och Jolle och styrde mot stan! Det var faktiskt kul, halva Bromma befann sig på Café Opera, var ritkigt kul att träffa alla gamla klasskompisar och bekanta, kändes som en liten reunion och det är ju alltid kul!

I morgon är sista dagen i Stockholm för det här året sedan drar jag upp till Åre igen, ska blir riktigt nice att komma upp till lite brädåkning och festande, plus också att Jolle kommer upp på söndag! Ska bli niiiiiiice!!


Kommentera!
Postat av: Janne

Vad är detta, det står inte ett enda ord om några studier i de senaste inläggen...och vad värre är, det verkar vara en del festande i det där Åre också..hur ska du kunna försörja dina föräldrar när de går i pension om några år?

2008-12-29 @ 15:39:30

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow Mary in Åre
Trackback
RSS 2.0