Mhm, typiskt.

Alltså neeej!

I onsdags var det ju som sagt Nova-fest med Fröken Sverige-tema! Vi på veckorevyn.com valde att representera webben/cyberspace typ.. Så jag var utklädd till ett datavirus med vampyrtänder och grejer... Det var riktigt trevligt och en grym taco-buffé, muums, hur gott som helst!

Innan jag gick hem bytte jag såklart om till vanliga kläder. Jag står och väntar på bussen som Erik ska komma med. Det är typ inte en kotte i närheten och när jag ser bussen närma sig stoppar jag in mina vampyrtänder i munnen för att skoja lite med honom när han kliver av. Men helt plötsligt, från ingentans dyker det upp en tjej... Hoppas hon inte kommer hit, hoppas hon inte kommer hit. Varför skulle hon göra det? Okej hon kooooommer hit... "Eh, hej, du vet möjligtvis inte hur man kommer till pendeln här i från?" Å neeej. Som ett fån står jag där med stängd mun och bara stirrar på henne. Hon tittar frågande på mig och tillslut kan jag inte hålla mig utan ler och uppenbarar mina stora vampyrtänder. Hon ler lite konstigt mot mig och jag dreglar fram (det går inte att prata med vampyrtänder utan att dregla....) att "ja men följ gatan bara....hehe.." Hon går.

Ööööh, pinsamt!!

Erik hoppar av bussen och jag skrattar hela vägen hem. Jag bjuder på den.


Kommentera!
Postat av: Hanna

hahaha sjukt roligt :)

2009-03-06 @ 13:05:28
Postat av: Alexandra

Hej tjejen! Först måste jag säga, fasiken va coolt med praktik på veckor revyn och speciellt inom evetn delen.Jag går sista året på gymnasiet just nu och linjen jag går är event& marknadsföring (media som bakgrund) efter skolan vill jag självklart läsa vidare inom detta och har kollat runt lite. Googlade på "blogg om event utbildning" och hittade den haha :)Tell me, rekomenderar du utbildningen? Och vart bodde du innan?Tack på förhand, du kanske inte har tid att svara men det är ju värt ett försök :)

2009-03-10 @ 15:22:40
Postat av: Mary

Hej Alexandra!Ge mig din mail så kan jag berätta lite om utbildningen! :)

2009-03-10 @ 16:15:53

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow Mary in Åre
Trackback
RSS 2.0