Sjuuuuk

Attans! Vaknade upp imorse med feber, täppt näsa och halsont.. Så jag blev hemma från jobbet. Hade absolut ingen mat hemma så jag fick låna bilen av mamma för att åka och handla mat. Skönt. Svängde ihop kanelbullar idag som jag hade tänkt, trots att jag är sjuk. Det var länge sen jag åt det eftersom jag inte kan äta vanliga så det var supergott. Sen har jag bara legat i sängen och sovit. Satsar allt på att bli frisk till helgen då jag har massor av grejer planerat, bland annat två innebandymatcher och lagkväll hos mig!.. 

 

Hade gärna spenderat lite tid ute idag, så fint väder. Här idag när jag körde över Västerbron. :)

Om möjligt ännu mer trött...

Puuuh, vilken dag. Startade den tidigt imorse med att hålla elevens val i Innebandy med ett 20-tal killar från 3an, 4an och 5an. Minst sagt intensivt. Resten av dagen gick väl ungefär i samma bana, inte bara jag som vaknat på fel sida utan en hel del barn verkade också ha gjort det. Något som var skönt var i alla fall vädret, soligt och kallt, det gillar vi!

Åkte direkt från jobbet till Hallonbergen för att hålla f 94-träningen och sedan köra egen träning efteråt. Ligger nu äntligen hemma i sängen, heeeeelt slut verkligen. Jag har verkligen bara varit hemma och vänt de senaste dagarna känns det som. Åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen och är då så trött så jag bara slänger i mig lite mat och går och lägger mig på en gång. Berget av disk blir bara högre för varje dag, likaså högen av tvätt. Har inte heller hunnit ta hand om mig själv på länge. Så vet ni! Imorgon ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv-och-mitt-hem-dag. Ska först på spinning efter jobbet sen handla lite god mat och sen bara åkte hem och pyssla hemma, kanske lägga en ansiktsmask också hehe... SKÖNT!


Tröttis...

Shit vad trött jag är nu, vill bara krypa ner i sängen och blunda och somna. Det var en minst sagt intensiv dag i skolan idag. De dagarna då man är lite extra trött känns det alltid som att alla bar ne n är extra klängiga eller skrikiga.. Åkte direkt efter jobbet hem till J och T för att vara barnvakt, passar dem en gång i veckan och någon gång ibland på helgen. Så det är här jag är nu och det är därför jag inte kan gå och lägga mig.

Har inte heller min gitarr med mig, synd. Då hade jag ju kunnat öva, det har faktiskt gått riktigt bra hittills! Den är stämd och låter bra och jag har typ lärt mig att spela Knockin on heavens door, dock lite knaggligt...

Imorgon blir ännu en lång dag, först jobb mellan 8-17 sen hålla i träningen för Flickor -94 sen egen träning och sen genast hem och sova.. Puuuh.

Längtar redan till helgen, händer massa roliga grejer. :)

RSS 2.0