Egen tid

Hej då Lina, du kommer få det grymt!!

Nu ska jag bara vara hemma och vara med mig själv, är sällan det blir så. Erik är i fjällen, annars brukar vi ju ses på fredagarna...
Ska käka chokladpudding, mums, sätta på en film och krypa ner under dom nybäddade lakanen och somna i tid så jag är pigg i morgon när vi ska slå Vendelsö!!! Är jag 30 år?

.Mela säger: (16.51.39)  gud vilka fina blommor  (se inlägget här :)
Maria säger: (16.51.44) jaa:D
Maria säger: (16.51.52) haha känner mig så stolt. 
.Mela säger: (16.53.44) jo med det ska du vara
.Mela säger: (16.53.55) du är en 30åring i en 20årings kropp maria, du vet det va :D
Maria säger: (16.54.29) haha jo en del brukar säga det... =)

Här sitter jag hemma och gräver i rabatterna när alla kompisar är ute och reser, kanske jag är en 30-åring i en 20-årings kropp? Äh va fan..


Kanske kan den här bilden jämna ut det hela lite.. En fjortis i en 20-årings kropp blandat med en 30-åring i en 20-årings kropp...  Borde ju ungefär bli en 20-åring i en 20-årings kropp. =)
 image3

Duktiga, duktiga Maria!

Idag har jag verkligen varit flitig, ja faktiskt till och med lite vuxen.. :) 
Jag har först jobbat, har lärt upp en äldre kvinna på jobbet, gått igenom allt viktigt man ska kunna och sånt. Var rätt kul men lite svårt när människan inte suttit framför en dator förut... Sen har jag handlat mat, fisk och andra nyttigheter. Sen köpte jag en ny blomma till mitt fönster och våriga påskliljor till trädgården! Som jag dessutom har planterat. :)
MEN kära ni, inte nog med det. Jag har dammsugit, dammtorkat och städat badrummet. Jag har tvättat och hängt upp täcket på vädring på strecket. Jag känner mig nöjd hittills med denna dag.

Ikväll blir det lite hejdå-träff med Lina som drar ut på resa!

image1
Såhär fint kan det bli när jag använder mina gröna (?) fingrar.. :)


image2

Event?

Nu har jag jobbat en vecka på mitt vanliga jobb sedan Rix i Fjällen. Känns inte lika mycket katastrof längre. Naturligtvis saknar man allt och alla men man vänjer sig lite.. Ikväll ska vi på ett möte för ett annat eventföretag, kanske (förhoppningsvis?) få lite fler eventjobb. Skulle vara perfekt att jobba deltid på kontorsjobbet och varva det med roliga event! Den perfekta lösningen just nu, i alla fall fram till sommaren. Därefter börjar en ny period, hur den blir återstår att se. Förhoppningsvis pluggar jag på en utbildning som jag jätte gärna vill gå, den verkar perfekt för mig. Hoppas hoppas!!


Green Day, strejk och rymning

Sitter på jobbet och är helt inne i min egen värld när radion plötsligt börjar spela Green Day. Tänkte tillbaka på den tiden när vi alltid lyssnade på dom. Vilket år kan det ha varit.. 2000? 2001? Tror vi gick i sexan, sjuan då, den gamla goda tiden då vi trodde att  vi var asballa för att vi hade börjat sexan. Asballa och odödliga. Det var då ville villa bryta oss loss och förändra och göra något oväntat. Nu när man tänker på det är det faktiskt en hel rad med konstiga grejer vi hade för oss då. Vi strejkade genom att sätta oss mitt i gatan så att bilarna inte kunde åka förbi, vilket resulterade i att vi mer eller mindre blev överkörde. Vi hoppade ut genom fönstrena på tekniklektionerna, snodde Merca-märken och ja, vi rymde, nästan i alla fall. Vi var less på allt i skolan och alla tråkiga människor. Vi ville att det skulle hända något. Såklart, vi skulle rymma! Alla skulle undra vart vi var och där skulle vi sitta i ett mysigt tält i skogen framför en brasa och äta grillad ekorre eller något annat av skogens föda medan alla hemma var oroliga. Men riktigt så blev det ju inte. Vi hade planerat allt i minsta detalj, vi skulle gömma packningen i dungen utanför skolan och efter dagens slut ta våra cyklar och trampa oss till Avesta där det tydligen skulle ligga en stor skog... Från början var vi 5 stycken. När det bara var en dag kvar börjar vissa få kalla kårar. Astrid som tyckte hon var jätte smart, frågade sin mamma om hon fick rymma, men nej, det fick hon inte för det var alldeles för kallt. Astrid fick bli hemma. Jag själv blev utröstad ur gruppen då jag en dag innan lyckats stuka foten och gick på kryckor. Motiveringen löd, att om vi blir jagade av polisen kan vi inte ha nån på kryckor som stoppar oss. Okej då, jag blev också hemma. Kvällen innan fick dom andra två tjejerna kalla kårar, så Jag, Astrid, Andrea och Johanna ringde och pratade fyra i telefonen (vilket vi ofta gjorde) och bestämde att vi skulle skita i allt. Så fick det bli. Men vad ingen tänkte på var att vi kanske skulle meddela det till Erik också. Stackarn, som stod där tidig morgon i dungen med packning och cykel och undrade var alla andra var. Jag undrar om han fortfarande är arg för det.

I vilket fall som helst, kanske var vi inte lika balla som vi då trodde. Men en härlig tid var det!

YEAY!

Den är häääär!! Filmen vi alla har gått och väntat på! Orvar och Börje i skidbacken, från Rix FM i Fjällen!

http://youtube.com/watch?v=xoEnJ3QK8eo

Kul :)

Nära skjuter ingen hare, men om man står tillräckligt nära kan man ju alltid sparka ihjäl den.

Hihihi. Det gäller att roa sig själv när man har tråkigt på jobbet.

Mmm tomatsoppa

Så blev det äntligen lunch, tog en sväng i gallerian och insåg hur mycket vårfina saker det finns och som jag naturligtvis vill ha! Men nej, här ska det sparas. Sparas till sommaren och till semestern, så får det bli.
Åt en jättegod tomatsoppa till lunch, är nog bland det godaste jag vet, varm och god tomatsoppa. Mums.  :)
Har spanat runt på nätet efter lite fler eventjobb, känns som att det passar mig bättre än att sitta i en repa hela dagarna...urkburk. Mickan och jag har iof några eventjobb att se fram emot och nästa vecka ska vi på informationsmöte för ett annat eventföretag. Så förhoppningsvis blir det lite mer event och lite mindre reception! Hoppas hoppas!!
Ikväll är det träning. Har inte tränat på två och en halv vecka nu på grund av fjället och sjukdom. Så jag hoppas jag är tillräckligt fit för att va med på matchen på lördag. :) Ska bara SKA!

Hörs.

Ensamt

Känns fortfarande tomt efter rix, två veckor i fjällen. Blev en sån gemenskap efter två veckor tillsammans. Gemensamt boende, gemensamma måltider..
Här idag, sitter jag på världens tråkigaste kontor. Alla är i USA på tjänstresa, det finns ingen telefon som ringer, ingen mailbox som plingar och absolut ingen att prata med. 
Då saknar jag fjället. Att alltid ha alla omkring sig, att ha kul när man jobbar! Kan jag få ha det så igen tack?

Tack å hej

Slängde bort min gamla blogg, hej då bara, vill inte se dig igen. Men nu vill jag det.. men då var det försent. Så det får bli en nystart, hej nya blogg!

RSS 2.0