Idol

Sista avsnittet innan finalen.. Och juryns låtval!

Alice
har ju helt klart gjort sig förtjänt av att gå vidare till nästa vecka, i hennes andra låt var hon ju grym!! Attityd och ett riktigt go! Hon är värd en finalplats.

Robin måste kaxa till sig lite, han har gått riktigt långt och det är nu det gäller, det känns fortfarande för mesigt och det funkar inte så här långt in i tävlingen. Han står blick stilla til Michael Jackson - black or white och det är inte okej! Det är synd, för han sjunger bra..

Kevin verkar älska allt och ler till allt och bara kör sitt race, han showar och är bra i alla olika musikstilar och han kommer att vinna hela skiten!

Men jag tycker fortfarande att topp tre är relativt svag jämfört med tidigare år.. Det finns många som har varit bättre i Idols historia... Måns Zelmerlöv, Erik, Segerstedt, Ola, Danny, Agnes, Sebastian,Sibel, Amanda,  hur duktiga var inte dom liksom och alla var inte ens topp tre, vad hände där?

Alice och Robin hänger löst ikväll, men Robin blir den som får åka hem. Om inte folk tröströstar på honom för att juryn valde "fel" låt....

Foto:Tv4


Kommentera!

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow Mary in Åre
Trackback
RSS 2.0